Гарантирано
качество
Безплатна доставка
при поръчка над 70 лв.
Преглед и тест
преди плащане

За нас

„НЯКОИ НЕЩА НЕ ЗАПОЧВАТ ОТ ДНЕС”

"Докс студио", е Дружество с ограничена отговорност основано през месец юни 1994 година в град София.

Още тогава е ясна идеята която събира Учредителите - да се работи по изграждане на Фирма със собствено лице и собствен стил, специализирана изключително в разработка на модели, производство и продажби на мъжки облекла с класически силует, предназначени за активни делови мъже, за които изисканият външен вид е задължителен.

Следват години на упорит труд и утвърждаване на фирменото лого "ДОКС" като марка синоним на оптимално добро съотношение между цена и качесво.

Във времето постоянно се разширява гамата от артикули с марка "ДОКС", днес вече можете да я видите върху красиви и актуални вратовръзки, ризи - ушити изключително от естествени материи – лен или памук, панталони от 100 % вълна , бельо – представено от няколко модела боксери и естествено гордоста на фирмата – отличните костюми изработени от най- високо качество вълна.

Годините създават стилове, заменят тенденции, изграждат различни вкусове, но някои неща не се променят, за екипа на „Докс студио” това е убеждението, че най – добрата реклама е доволният клиент.